Ретро тоалети и сиви рокли хит на сватбите през Есен 2020

Въпреки, че навън още се вихри лятото, сватбеният сезон Есен 2020 е вече открит. Модни величия като Oscar de la Renta, Vera Wang, Jenny Packham, Badgley Mischka, Marchesa представиха булчинските тоалети, които ще бъдат актуални през следващите няколко месеца.

Сватбената рокля на 2011 година е неповторима и много оригинална. Независимо, че класиката отстоява своите позиции, съвременните тенденции си пробиват път в булчинската мода.

Разнообразие от детайли, уникалност на кройката, необичайни дължина и материали – с това ще се отличава тоалета на невестата през настъпващия сезон.

Чаровна русалка

Появилият се преди няколко години силует „русалка“ за пореден сезон е на пика на модата. Милиони момичета по цял свят мечтаят за тази рокля, поставяща акцент върху стройната фигура на младоженката.

През Есен 2020 ще бъдат актуални всички варианти на „русалката“. Копринени и дантелени поли, асиметрични форми, цветни и пищни рокли – няма предели за фантазията!

Още един атрибут на тази рокля са голите рамене без презрамки и ръкави. Ако ви притеснява хладното есенно време, винаги може да облечете къса пелерина или палтенце.

Минимализъм

Сватбената мини-рокля отстоява своята популярност вече няколко сезона. Есен 2011 не е изключение. По правило дължината на този тоалет е максимум до коляното. А най-често разкрива съблазнителна част от бедрото. Отличителна черта за тази рокличка е разнообразието от силуети. Свободна и вталена талия, пищна пола, ярки цветове и оригинални детайли ще бъдат актуални, ако спрете избора си на миниатюрния тоалет.

Гръцка богиня

Роклите в гръцки стил са едни от най-популярните тази есен. Дълги и елегантни, те ще се развяват под напора на ветреца. „Античната“ сватбена рокля подчертава фигурата, поставяйки акцент върху раменете и бюста. Нещо повече, меките линии и перфектна кройка превръщат младоженката в истинска богиня. На мода са класическите цветове – бяло, бежово, кремаво, както и всевъзможните аксесоари и оригинален дизайн на роклята. Нестихващата тенденция на А-силует сватбените рокли може би ви привлича. Вземете си, на мода е

Принцеса или А-силует

Роклите, изпълнени в А-силует, правят от булката приказна принцеса. Тези тоалети идеално подчертават талията и бюста на притежателките си.

Най-хубавото е, че подхождат за всеки тип фигура. Повечето модели се състоят от корсет и пола, но съвременните дизайнери предлагат и изцяло ушити рокли за принцеси.

50-те години

Стилът на Одри Хепбърн – малки и кокетни тоалети в светъл цвят, е още една сватбена тенденция за Есен 2011. Рокля с дължина до коляното, пищна пола, вталено бюстие без презрамки – това ще ви накара да се почувствате като холивудска легенда.

Ярки аксесоари и нестандартни цветове

От известно време е на ход замяната на класическия бял цвят с по-ярки и крещящи оттенъци. Тази есен ще бъдат актуални сините, розови, златисти и даже сиви сватбени рокли. Ако не искате да изневерявате на традицията, може да се спрете само на няколко аксесоара, контрастиращи с основния тон на роклята. Например белоснежният тоалет с черен пояс изглежда много оригинално!

Бижу като теб! Mъжките украшения са на мода, хит – среброто и платината Сън за лятна нощ
Comments are closed.