Лечебен жасмин с доставка на цветя за любимият човек

Направете поръчка на цветя от сайта top-flowers.com в тези топли пролетни дни, с нещо нежно и наистина красиво. Едно невероятно цвете, което е подходящо за отглеждане у дома или пък в градината, е лечебният жасмин.

То е и много търсено, заради външният си вид – пълзящи стебла, раздвоени листа и ароматен бял цвят. Цялото семейство на жасмина наброява повече от 200 вида, но този, който най-често е използван в цветарството, със сигурност расте в нашия район.

Лечебен жасмин може да се срещне от Кавказ, Северен Ирак и Афганистан чак до Хималаите и Китай. Ако климатът в даден район е мек, то той спокойно може да се отглежда навън, но когато става въпрос за по-северен район или такъв, който е в умерените ширини, като при нас, е добре да се отглежда в парник или саксия.

Преди още да сте помислили да направите доставка на цветя за ваш любим човек или за вас на лечебен жасмин, не трябва да забравяте, че той обожава естествената, слънчева светлина и свежият въздух.

Би било добре, ако имате възможност да го засадите на сухо място в парника. Не е задължително да го подрязвате всяка година, но ще трябва да подрязвате по-старите стебла.
В декорирането на букети, тънките стъбла с много листа, които сте виждали са именно на жасмина. Те са много важни за букета, почти колкото и цветовете. Придават на цветните композиции елегантен и игрив тон, а освен това имат и естествено излъчване.

Технически характеристики на PVC – как да направите сполучлив избор Кой тип професионална готварска печка е по-добре да изберете?
Comments are closed.