Доказано: сънят ни прави по-красиви!

През зимата спете за красота

Така и така зимата се различава с по-дълга продължителност на нощта и дори да сте заклета сова намирайте начин да си лягате възможно по-рано.

Ако все още се впечатлявате на редица знаменитости, които са се изхитрили и на много години да изглеждат перфектно, една от тайните им е, че отдават дължимото на съня. Никакви козметични процедури не могат да направят онова чудо, което прави не само кожата ви, но самите вие да засияете. Защо мислите дори

болните се възстановяват много по-бързо,

когато спят повече? Отговорът не се нуждае от коментар.
Когато спите, вие оставяте клетките си спокойно да почиват и да се възстановяват. Нормално е да лягате поне два часа в предишния ден – така съветва и Учителя, а всички знаем колко мъдър човек е бил той. Разбира се, вие няма да се отказвате от ежедневния си крем, който действително предпазва кожата от фактора на студа навън, но той е от второстепенно значение. Колкото и да не ви се вярва, сънят прави за вас доста по-сполучливи неща и от най-добрия пластичен хирург. Единственото, което се иска от вас е просто да си поставите режим.

Никакво стоене пред телевизора

и дори в най-добра компания след 22 ч. За компютър пък изобщо не трябва да се мисли. Ако имате възможност за това, буквално сте късметлии и не пропускайте златната възможност да бъдете красиви, сияещи, здрави и привлекателни, освен това напълно отпочинали и свежи. Не ви ли се струва, че е като сбъднат сън?
Освен това когато тялото си е взело необходимат доза сън по необходимото време – защото времето наистина има голямо значение, дори походката ви ще се промени. Ще стане бодра и стегната, нямаща нищо общо с приведените рамене, отпуснатия гръб и блуждаещия поглед, което досега често е било именно така. Ненапразно

денонощието има 24 часа, а не 12.

Каквато и работа да имате да вършите вечер организирайте нещата си така, че да си лягате по едно и също време – нали помните: задължително два часа трябва да бъдат в предишния ден. А докато с удоволствие пиете кафето си сутрин или пък чай, с изненада ще установите колко ви е леко и безгрижно. Ами нормално е. Това е състояние на младостта. Виждате ли колко малко й трябва, за да се настани при вас дълго-дълго!

Проблеми или решения – изборът е изцяло наш! Комплексите – нашият сигурен собствен капан
Comments are closed.