Как да разпознаем добрите дамски ботуши?

Дамски ботуши

Ето как да разпознаем добрите дамски ботуши! Жените с по-големи размери трябва да избягват прекалено тесни ботуши, които биха залепнали за прасеца. Ботушите на глезена или дамските ботуши до коляното ще работят най-добре тук . С масивни крака е по -добре да се откажете от допълнителни декорации, искри и ярки цветове.

Подметка в дамски ботуши

Широкото напречно сечение на моделите ви позволява да изберете плоска подметка, с деликатна пета, стълб, клиновидни токчета, токчета на платформа или щифт. Изборът може да бъде продиктуван от удобство, както и от повода и вида на стила. Плоската подметка е най -популярната сред жените, които ценят комфорта, спортния стил и високите. Стилетите се препоръчват за дами с малка конструкция, които искат да добавят няколко сантиметра, да отслабнат краката си и да изглеждат страхотно в къса пола.

Дамските ботуши на висок ток

Дамските ботуши на висок ток с платформа са чудесна алтернатива за онези жени, които се грижат за токчета, но се страхуват да се движат по заледени тротоари с високи токчета. Платформата с канали се прилепва по -добре към земята, нещо повече, благодарение на нея кракът е по -отдалечен от земята, благодарение на което вътрешността на обувката се охлажда по-бавно. Публикацията е добър избор за жени с по-впечатляващо телосложение. Той не е масивен, но сравнително фин и в същото време много по-стабилен и издръжлив от щифт.

Всяка стилна жена, независимо от преобладаващите тенденции, се нуждае от чифт страхотно изглеждащи ботуши в гардероба си.

Кои ботуши ще подхождат на вашата фигура? Нека разберем!

Дамските ботуши са едни от най -популярните и женствени обувки през есенно-зимния сезон. Изборът на стилове, цветове и височина може да ви замая-от модели до коляното до модели до бедра. Ботушите могат да добавят привлекателност, комфорт и чар към почти всеки гардероб. Как да ги изберем? Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да си купите подходящия чифт обувки.

Как да различим скъпа фурна от евтина?
Comments are closed.