Бижу като теб! Mъжките украшения са на мода, хит – среброто и платината

Мъжките украшения се завърнаха на мода. Стилни и сдържани, изработени от скъпи материали или с етно мотиви, те са великолепен избор за подарък. Да видим кои са „най-горещите“ модели тази есен.

Гривни

Номер едно са моделите от бяло злато, сребро и платина. Модерни са и етно гривните. Твърде обемните модели трябва да се избягват, освен ако ръката не е доста „масивна“. Актуални са средните по големина. Абсолютна класика са веригите.

Пръстени

Тук доминират моделите с камъни в тон с часовника или гривната. Гривната от сребро изглежда много хармонично с пръстен от същия материал, а за часовника с черна каишка подхожда камъка антрацит. Мъжкият пръстен за разлика от дамския не трябва да привлича вниманието – той е нещо лично.

Медальони

Въпреки, че момчетата с ланци имат лоша слава още от 90-те, по цял свят това е начин за самоизразяване. Все пак ланецът може да се замени от актуалната в момента мъниста. И докато той трябва да бъде тънък, мънистените зърна са доста по-големи. По-консервативните мъже могат да носят мъниста в черен цвят, а за останалите са в сила всички цветови решения. На мода са и имитациите на зъби от диви животни, а последният хит е черепът с преплетени кости ала „Карибски пирати“.

Обици

Мъжките обици са спорно, но не по-малко стилно украшение. Мъжете с кръгло лице трябва да изберат малки „шипове“ с камъни, обрамчени с метал, а тези с остри черти на лицето – пиратски халки, чиято дебелина зависи от ръста и телосложението.

Аксесоари

Класическите варианти са часовници (hot-тренд тази есен), игли за вратовръзка, ръкавели. Не забравяйте запалката – въпреки че не е на показ, тя също може да се превърне в украшение. Най-важнното е да не се прекалява с накитите – те трябва да подчертават стила, а не да превръщат мачото в нещо като капитан Джак Спароу.

Пълнени чушки за Бъдни вечер Ретро тоалети и сиви рокли хит на сватбите през Есен 2020
Comments are closed.